Tekstit

Kuva
Viimeinen päivä omexomilla sujui normaalisti muuntajan putsauksessa, päivän päätteeksi jutustelimme hetkem pomon kanssa ja läksiäislahjaksi sain pussillisen omexomin logolla varustettua tavaraa. Erittäin mukava kokemus kokonaisuudessaan vaikka matkan varrella tuli pieniä ongelmia. Suosittelen kokeilemaan työssäoppimista ulkomailla jos siihen on mahdollisuus.
Kuva
Muutama kuva Kölnistä ja töistä.
Viimeisellä viikolla ensimmäiset pari päivää menivät ihan normaalisti töissä muuntajia putsaten ja asunnolla oleskellen, kunnes keskiviikko aamuna töihin lähtiessäni huomasin että polkupyöräni oli varastettu asunnon edestä ja jäljellä oli vain katkaistu lukko. Onneksi sain kuitenkin työpaikan puolesta kyydin töihin niin ei tarvinnut jäädä asunnolle koko päiväksi.
Kuva
Kolmas viikko meni oikeastaan samalla tavalla kuin toinenkin, eli muuntajia putsatessa. Tässä muutamia kuvia Kölnistä ja Elsdorfista.
Kuva
Kuva
Maanantaina kävimme puhdistamassa omakotialueella sijaitsevan muuntajan jossa kuluikin koko päivä. Paikalle tarvittiin rekka-auto jonka kyydissä oli kyllin suuri aggrekaatti jolla saatiin virtaa naapurustolle siivouksen ajaksi.
Kuva
Töitä omexom:illa Ensimmäisenä päivänäni uudella työpaikalla saavuin firmalle 8:00 jolloin sain heti pahvilaatikon joka sisälsi uudet työvarusteet eli turvakengät, housut, takki, paidan, hanskat ja kypärän.  Ensimmäiseksi hommakseni sain raaputtaa vanhat liimat muuntajien kotelosta. Tätä kerkesin tehdä noin tunnin kunnes lähdimme ajamaan Kölnin lähistölle jossa menimme valokuvaamaan muutaman muuntajan. Tämän jälkeen menimme rakennustyömaalle jossa kytkimme rakenteilla olevaan omakotitaloon sähköt. Seuraavana päivänä kävimme kytkemässä 4 omakotitaloon sähköt samalla kaavalla kuin edellisenä päivänä.